آغاز عملیات ساماندهی پل‌های تاریخی اصفهان

مدیر پایش پل‌های تاریخی استان اصفهان از آغاز عملیات ساماندهی پل تاریخی اصفهان در آستانه نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، امروز ۱۶ اسفندماه، هادی الله یاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و بررسی‌های انجام‌شده از پل‌های تاریخی اصفهان، در اولین مرحله، پس از گذشت سال‌ها و با توجه به نابسامانی درب‌های سی‌وسه‌پل، عملیات تعویض و ساماندهی درب‌های این پل آغاز شد.

مدیر پایش پل‌های تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به آسیب‌های وارده به درب‌های چوبی این پل تاریخی که بعضا منجر به شکسته شدن این درها و تجمع زباله‌ها شده بود که زیبنده این پل تاریخی باشهرت جهانی نبود، عملیات تعویض این درب‌های چوبی آغاز شد.

او افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پس از پایان عملیات ساماندهی و تعویض درب‌های این پل تاریخی، در مرحله بعدی مرمت و ساماندهی نمای پل در دستور کار مرمتگران این اداره‌کل قرارگرفته است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403121601212
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha